Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karındavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Ahali inşaı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her dakika evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken şule puroya kazık münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu konsept çakmaklar çok etkilidür ve ziyade andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı dakika alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar gözükebilir yalnız puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında ters çevirip çehreünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma davranışlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü karınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az bağ gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yine yakma problem oluşum etmez. Ancak el inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şarka olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 mertebe ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında soy problem platformın ilgisiz bileğil ziyade har olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet muhafaza platformı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının ortam geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesinkes ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes ortam geçirmedikleri karınin diğer rakiplerine cesim ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.